Senioren op chatbelgie

Senioren op chatbelgie biedt oudere vrouwen en mannen de kans om in contact te komen met andere senioren of vijftig plussers. Senioren zoeken een flirt, date of een relatie. Ook voor vriendschap en een leuk vrijblijvend contact kun je terecht op deze website.

  • 1 op de 3 50plusser gaat op zoek naar een geschikte partner als hij vind dat hij te lang alleen is.
  • Slechts 3,7 procent van de single 50plussers wil trouwen
  • 50plussers daten niet erg veel; gemiddeld komt dit neer op 1 tot 2 keer in het jaar
  • Persoonlijkheid, werk/opleidingsniveau vinden 50plussers belangrijk
  • 50plus mannen zijn op zoek naar een jongere vrouw en 50plus vrouwen zijn op zoek naar een oudere man
  • 65+ hebben het liefst een LAT-relatie terwijl ouderen met een leeftijd van 50-65 liever samenwonen

Hoe je vrienden maakt met chatten

Maar hoe maak je eigen vrienden met chatten? Hoe zorg je ervoor dat het niet bij een vluchtig gesprek blijft of dat het bij slechts één ontmoeting blijft? Het antwoord? Eerlijk-heid en transparantie. Door geen lariekoek te vertellen en vooraf ook je intenties uit de doeken te doen. Niet iedereen wilt immers een langdurige vriendschap opbouwen, maar er zijn er ook genoeg die daar ook naar op zoek zijn. Het heeft geen zin om jouw en een an-der zijn tijd te verdoen door vooraf niet je intenties kenbaar te maken. Net zoals in het echte leven gaat het dus om eerlijkheid en transparantie bij het maken van nieuwe vriend-schappen. Op die manier is succes verzekerd.

Over Chatten met Vreemden

Wanneer het je uit mocht komen kun je via Chatten met vreemden gezellig met andere mannen en vrouwen chatten. Het kan werkelijk over van alles gaan, van gezellige open gesprekken tot serieuze stof, over dagelijkse bezigheden tot hobby\'s. Chatten met vreemden is helemaal gratis en te gebruiken voor iedereen van boven de 18 jaar of ouder. Je kunt aan de linker kant direct middels je Nickname en provincie inloggen waarna je direct een leuke chatsessie kunt starten.

Hoe kan ik Chatten met vreemden gebruiken?

Met elkaar chatten over 1001 onderwerpen is natuurlijk niks nieuws.

Chatbelgie.com is een irc server waar iedereen in contact kan komen met anderen en  chatten over diverse onderwerpen. Hier heb je de vrije hand over de chatonderwerpen, mits deze juridisch toegestaan zijn.

Iedereen kan een eigen room aanmaken bij ons en chatten op deze server kan op een aantal manieren. Via de Webchat of via een IRC Client.  Voor de IRC client is het adres irc.chatplaza.nu en de poorten zijn 6667 of 6697 (SSL).